Jennifer Norden

Leeftijd: 48

Sporten: Bootcamp

Als coach wil ik me graag richten op een goede balans in voeding (en hormonen) en daarnaast het plezier vinden in bewegen.

Mijn motto: ‘gezonde gewoontes, geen restricties’

Voor vrouwen die kampen met hormoonschommelingen (heftige menstruaties, overgangsklachten) en/of ernstig overgewicht kan ik iets extra’s betekenen.

 

In mijn jeugd heb ik veel gesport (tennis, atletiek, karate) en was daardoor ook altijd met voeding bezig. Toen ik uiteindelijk rond mijn 22e stopte met 7 dagen per week sporten en ik daardoor niet meer hoefde te letten op mijn voeding kwam ik in no time 10 kg aan. Toen niet echt een probleem want ik was veel te dun, maar in de loop der jaren kwamen daar alleen maar meer kilo’s bij. Na de geboorte van mijn zoon ging ik zowel met sporten als met eten jojo-en.

Totdat ik in 2016 ziek werd en er echt drastisch wat moest veranderen. Ik heb mij verdiept (in eerste instantie voor mezelf) in voeding en wat dat doet voor je hormoonbalans. Doordat ik er veel over sprak, hoorde ik van veel 40+ vrouwen dezelfde klachten. Dit maakte dat ik ze wilde gaan helpen.

Door mijn eigen ervaring weet ik hoe belangrijk personal coaching is. Om weer het vertrouwen in mijn lijf terug te krijgen en het plezier in sporten weer te vinden, ben ik eerst met een Personal Trainer aan de slag gegaan. Toen ik me weer beter voelde, wilde ik ook specifiek aan de slag met mijn voeding en ben ik bij 24seven terecht gekomen. En daar heb ik geen dag spijt van!