Onze missie

Maak kennis met de gezichten achter 24Seven! Dit zijn wij, Elise (@elise.nk) & Ilonka (@ilonka.24seven), oprichters van 24Seven.

Ruim 2,5 jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet op rollende keukens! Perfecte plek om eens na te denken over je lifestyle & gezondheid. Ilonka zit al jaren in de sportwereld en was op dat moment zelf al bezig met haar healthy lifestyle. Vanaf dat moment nam Ilonka, Elise onder haar vleugels en gaf haar inzichten en die extra push over hoe je lifestyle op een positieve manier invulling kan geven.

Elise verloor ruim 13 kg in de maanden daarna, maar nog beter, ze was zichzelf weer. Je kan je voorstellen dat in zo een traject een vriendschap ontstaat, maar nog beter, we deelde dezelfde passie en drive.

Samen besloten we dat we nog veel meer mensen wilden helpen. En zo werd begin 2019 24Seven geboren! We zijn heel laagdrempelig begonnen met bootcamps in Purmerend en Diemen. Daarnaast bieden we tot de dag van vandaag nog steeds coaching en begeleiding aan mensen die een lifestyle change willen ondergaan.

Wij hebben de ambitie om mensen gezonder, actiever en gelukkiger te laten leven. We leven in een tijd waar alles snel en gehaast moet en we nemen vaak niet genoeg de tijd om goed voor onszelf te zorgen. Veel mentale (bv burn-out) en lichamelijke (bv hoog cholesterol, diabetes type II) problemen kunnen voorkomen worden door een goed eetpatroon en voldoende lichaamsbeweging. Wij bieden onze klanten een compleet pakket aan, bestaande uit 80% voeding, 20% beweging en 100% gedrag. In dit pakket zitten bootcamp lessen en aanvullende voeding van Herbalife.

 

Ons streven is:

  • ¬†Lange termijn resultaten, zonder terugvallen.
  • Geen kuur of dieet, maar een verandering in lifestyle.
  • Jouw doel behalen en behouden!

Inmiddels hebben we 7 bootcamp locaties en over de 400 leden die bij ons sporten en/of een 90 dagen challenge volgen. Daarnaast bieden we bootycamp, personal training en online (bedrijfs) bootcamp aan. We hebben een TOP team aan betrokken mensen, een echte community waar wij super trots op zijn.

Maar the sky is the limit, we willen nog veel meer! Nog meer coaches, nog meer trainers & vooral nog meer mensen gelukkig maken door ze te helpen naar de beste versie van zichzelf!

Heb jij interesse in een lifestyle change en wil je weten of een challenge wat voor jou is? Of heb jij juist de ambitie om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf? Stuur ons dan een bericht!