24Seven Sportlessen

Gecertificeerde trainers!

Ben jij opzoek naar leuke, gevarieerde en uitdagende lessen? Dan ben je bij 24Seven bij het juiste adres!

Bij 24Seven wordt er goed getraind en met veel plezier en gezelligheid. Ongeacht je niveau kan je mee doen met onze lessen, de oefeningen kunnen worden aangepast aan wat jij kan en nog steeds word je uitgedaagd! Alle lessen duren een uur.

 

BOOTCAMPS

Onze bootcamps zijn nooit hetzelfde. We wisselen af door te trainen met en zonder materiaal, in spelvorm, in circuit vorm etc. We werken aan spieropbouw en het verbeteren van je conditie en uithoudingsvermogen.

 

BOOTYCAMPS

Bij BOOTYcamp train je op de maat van de muziek. De oefeningen hebben extra focus op de benen en de billen. Daarnaast werk je ook hier aan spieropbouw en het verbeteren van je conditie en uithoudingsvermogen.

Momenteel bieden wij lessen aan in Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid-Oost, Weesp, Purmerend, Diemen en Almere. Mee doen mag vanaf 18 jaar! Meld je dan nu hieronder aan voor een gratis proefles!

Aanvraag nieuwe locatie

Wil jij graag een bootcamp of bootycamp van ons volgen, maar is het niet bij jou in de buurt? Dan kun je een aanvraag indienen voor een locatie bij jou in de buurt. Deze kan gestart worden bij minimaal 5 deelnemers en indien er een trainer beschikbaar is. Dien jouw aanvraag in via info@24sevenlife.nl.

 

PERSONAL TRAINING

Het is bij 24Seven ook mogelijk Personal Training te krijgen. Hier krijg je 1 op 1 begeleiding en werk je aan jouw persoonlijke doelen. Dit kan op locatie, of bij een locatie in jouw buurt.

Prijzen voor bootcamp en bootycamp

Losse Les = € 9

10-rittenkaart = € 80

Abonnement 1x per week = € 30 per maand

Abonnement 2x per week = € 47,50 per maand

Abonnement 3x per week = € 60 per maand

Onbeperkt sporten = € 70 per maand

 

Abonnement opzeggen
Voor onze abonnementen hanteren wij een opzegtermijn van één maand, per de 1e  van de maand. Voor het opzeggen van jouw abonnement kun je een bericht sturen via de 24Seven app of een e-mail sturen naar info@24sevenlife.nl.

Prijzen voor Personal Training (1 op 1)

1 uur = € 60

10-rittenkaart = € 500

Prijzen DUO Personal Training

1 uur = € 40 per persoon

10-rittenkaart = € 350 per persoon